VB Partners ImmobiliŽn tracht een uitmuntende marketingmix samen te stellen om uw eigendom zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in de media. Op websites zoals o.a.†Immoweb, Immovlan, Hebbes, Logic-immo.be, Zimmo, ... geven wij steevast een professionele weergave van uw eigendom. Voor de geschreven pers doen we o.a. beroep op Hebbes Magazine, Logic Immo, De Zondag, De Streekkrant, Bode Van Schoten, Bode Van Schoten Regionaal, HLN, Kontakt Magazine, ... als ook op ons eigen magazine 'VB-zine' dat driemaandelijks bus aan bus in een ruime regio bedeeld wordt.

Bovendien is VB Partners ImmobiliŽn sociaal verankerd in de regio's waar ze kantoren heeft en worden vele lokale initiatieven als ook jeugd- en sportverenigingen ondersteund zodat VB Partners ImmobiliŽn steevast in het straatbeeld aanwezig is. Hieronder kan U enkele van onze marketingvoorbeelden terugvinden.

††††††††††††††††††††††††††††††

†††††††††††††††††††††††††††††††††††† VB Partners ImmobiliŽn is hoofdsponsor van de hele jeugd van KFC Wijnegem.

†††††††††††††††††††††††††††††

†††††††††††††††††††††††††††††† VB Partners ImmobiliŽn is sponsor van Volleybalvereniging VC†Geel-Zwart Wijnegem.

††††††††††††

Aan de kassas van enkele lokale Delhaizes en Carrefour Markets hangen grote schermen die voortdurend een spot weergeven van 20 seconden waarmee we ook uw pand lokaal in de kijker kunnen plaatsen. Meer informatie: http://vimeo.com/44463983

6 maal per dag is VB Partners ImmobiliŽn te horen op de lokale radio Zoe.fm. Download onze radiospot!